Naša ponuka
 
 
 
 
 

Ako na šperk s vlastnoručne písaným textom?

 

U nás to nie je žiaden problém. Vy napíšete text a my sa postaráme o zvyšok. Je to veľmi jednoduché a celá veda je len v zvolení správnej písacej potreby a v dobrej kvalite fotky.

Napísanie textu

Aby bola kvalita nápisu na gravírovanie čo najlepšia, potrebujeme dobrý kontrast medzi samotným textom a jeho podkladom.
Biely papier a tmavá fixa sú najideálnejším variantom, ktorý poskytne dostatočnú viditeľnosť.

Príliš hrubá fixa však písmenká zleje dokopy, čomu sa chceme vyhnúť. Ideálna je klasická detská fixa na kreslenie, centrofixka alebo aj tzv. liner (kontúrovač).

Hlavu si z toho však nelámte, poradíme si aj s ceruzkou, perom, či pastelkou. Ak máte obrázok, ku ktorému máte špeciálny citový vzťah a chceli by ste si ho preniesť na šperk, ale už je nakreslený ceruzkou, určite si s ním poradíme. V prípade, že by bola kresba nepoužiteľná Vás budeme určite kontaktovať.

Fotenie kresby mobilom

Ďalším krokom je následné odfotenie nápisu. Postačí použiť mobilný telefón, dôležitejšia je technika fotenia.

Papier s kresbou umiestnite na dobré svetlo. Najlepšie je fotiť za denného svetla pri okne. Nefoťte, prosím, večer pod lampou. Dajte tiež pozor, aby cez nápis nešiel tieň.

Na ľavej fotke vidíme nevhodne osvetlený nápis, na pravej je svetlo ideálne.

Dobre zaostrite, cvaktnite a máte hotovo. Ostatná práca je už na nás :)

Vytvorenie objednávky

Objednávku na šperk s vlastnoručne písaným textom viete realizovať priamo cez náš eshop, ale aj emailom, telefonicky či prostredníctvom sociálnych sietí na Facebooku a Instagrame. 

Odporúčame však ísť priamo cez eshop, kde si všetko vyklikáte sami a predídeme tak prípadným chybám a nejasnostiam :)

Po zvolení produktu a jeho rozkliknutí sa objaví prehľadná tabuľka, kde si zvolíte všetky želané parametre ako farba kovu, prípadne šnúrky, dĺžku retiazky či obvod zápästia, a pod.

Na gravírovanie vlastnej kresby je nutné zvoliť možnosť "Vlastná kresba". Následne sa ukáže okienko s ikonkou +
Po kliknutí na túto ikonku môžete fotku nahrať.

 

Výroba a balenie

Po odoslaní objednávky je nutné najskôr vykonať platbu. Či už ste si zvolili platobnú bránu alebo klasický prevod na bankový účet, vždy čakáme na prijatie príslušnej sumy. Nakoľko sa jedná o ďalej nepredajný produkt, tento krok, žiaľ, nevieme vynechať. Mrzí nás to, ale zaručujeme vám, že s výsledkom budete maximálne spokojní ♥

Po prijatí platby vyhotovíme grafický návrh, ktorý nám musíte najskôr schváliť. Návrh môžete ľubovoľne meniť, nápis zväčšovať, zmenšovať, posúvať, či inak dodatočne upravovať, až kým nebudete s výsledkom na 100% stotožnení.

Takto podobne bude vyzerať váš návrh. Obrys šperku (madailóniku / platničky / prívesku) s umiestneným textom či obrázkom. Návrh obdržíte v čierno-bielej verzii. Farebnosť nevypovedá o skutočnej farbe šperku alebo zvolenej farbe gravírovania. Jedná sa len o ukážku dizajnu gravírovania.Reálna farba kovu aj gravíru bude vyhotovená podľa parametrov zvolených v objednávke.

Po schválení finálneho vizuálu posúvame tovar do výroby.

Každý šperk je balený v darčekovej krabičke.

Aj takto môže vyzerať váš vysnívaný symbol spojenia: dieťa - otec

Autor článku: Janka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia