Naša ponuka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V čase od 4.10.2021 až do 11.10.2021 prebieha na našom Instagrame súťaž. Prečítajte si jej podmienky.

 

Podmienky súťaže o náhrdelník z chirurgickej ocele

 

Súťaž o srdiečkový náhrdelník z chirurgickej ocele v zlatej farbe s nápisom "love".
Prečítajte si podmienky facebookovej súťaže.

 

VIANOCE 2020

Vážení zákazníci,
s blížiacimi sa Vianocami sa objednávky kopia, preto sme nútení dočasne upraviť lehotu dodania. Obvykle odosielame do 5 pracovných dní od schválenia grafického návrhu. V súčasnosti vybavujeme všetky objednávky s termínom dodania do 23.12.2020.

Niektoré šperky gravírujeme priamo u nás, niektoré musíme najskôr poslať na laser, až potom poskladať a fináne zabaliť. Pri laserovaní nevieme úplne ovplyvniť termín výroby, preto Vás prosíme o strpenie s odoslaním. Snažíme sa každú zásielku vybaviť čo možno najskôr.

Pevne veríme, že tento predvianočný nápor spolu zvládneme,

tím 

 

Drahí naši priaznivci,

sme tu pre Vás aj počas tohto hektického obdobia.
Z dôvodu súčasnej krízovej situácie sme nútení prijať určité opatrenia na zabezpečenie hladkého chodu našej spoločnosti. Žiaľ, musíme predĺžiť dobu dodania tovoru, čo nás veľmi mrzí. Jedná sa najmä o personalizované náramky a prívesky. Aby sme boli schopní zabezpečiť vybavovanie objednávok, presťahovali sme kanceláriu a výrobu do domáceho prostredia.

 

Symbolizuj svoje vrúcne spojenia

  1. Všetky šperky vyrábame na mieru u nás v ateliéri symbolov
  2. Grafický dizajn gravírovania vytvárame vždy ešte pred samotnou výrobou. Môžete ho ľubovoľne meniť a upravovať.
  3. Bezplatne vymeníme šnúrku, zmeníme veľkosť či dĺžku kedykoľvek od objednania
  4. Každý šperk je balený v dizajnovej darčekovej krabičke

Vyrábame šperky, no k vám putujú symboly spojenia

U nás majú šperky symbolický význam. Spájajú so spomienkami, láskami, deťmi, domácimi miláčikmi, vyjadrujú našu osobnosť a život. Všetky naše šperky sú vyrábané ručne u nás v ateliéri symbolov s láskou a starostlivosťou. Vždy volíme vrúcny prístup a kladieme dôraz na spokojnosť zákazníka.

Zvoľte šperk

Či už siahnete po náhrdelníku, náramku alebo inom doplnku, na výber máte rôzne farby kovu aj šnúrok. Všetky šperky ponúkame vo variácii strieborná, zlatá a ružovozlatá, mnohé tiež v čiernej farbe. Po rozkliknutí jednotlivých produktov si môžete zvoliť dostupný variant.

Vzorkovník šnúrok

Najpreferovanejšia farba šnúrky je BROZNOVÁ (predtým béžovozlatá)

Navrhnite vlastný dizajn

Takmer každému šperku vieme vytvoriť jedinečný dizajn vďaka gravírovaniu. Každý kúsok, ktorý je možné gravírovať má túto možnosť v ponuke po rozkliknutí.

Nemusíte sa však báť ako bude výsledok vyzerať. Všetkým objednávkam zasielame grafický návrh gravírovania ešte pred samotnou výrobou. Návrh môžete ľubovoľne meniť a upravovať, až kým nebudete 100% spokojní. 

1. Klasický text

Vieme gravírovať akýkoľvek text od mien a dátumov až po citáty a motá. Ku každému textu môžete pridať jednoduchý symbol ako srdiečka, hviezdičky, nekonečno a rôzne emotikony. V takomto prípade zvoľte možnosť gravírovania: text, prípadne symbol.

2. Vlastnoručne písaný text

Špeciálny význam dávajú šperku vlastnoručne písané texty. Ako vytvoriť vlastnoručne písaný text sa dočítate v tomto článku.

3. Reálne odtlačky ľudí aj zvieratiek

Veľmi častým motívom na gravírovanie sú reálne odtlačky rúk a chodidiel. Návod ako vytvoriť správny odtlačok na gravírovanie nájdete tu. Poradiť si však vieme takmer s akýmkoľvek odtlačkom, neváhajte sa na nás obráitť, radi vám poradíme a preberieme možnosti.

 

Pomáhame Vám vytvoriť si vlastný, jedinečný šperk. Prichádzame s kolekciou ČO NA SRDCI - TO NA ŠPERKU, ktorá Vám umožní napísať si vlastný príbeh na mieru. 

Už teraz nájdete v ponuke rôzne druhy náhrdelníkov a náramkov, no určite sa môžete tešiť na ďalšie novinky.
Poďme si predstaviť aktuálne kúsky

 

Prečo zvoliť mušelínovú prikrývku?

Teraz v lete sa stáva nenahraditeľnou súčasťou výbavy každej mamičky. Berte ju so sebou na pláž, kúpalisko, do hôr, na prechádzku aj na návštevu. Využijete ju ako prikrývku, clonu, podložku, osušku, utierku aj mojkačku. Páči sa Vám naša kresbička?

Mušelín je látka vyrobená z bavlny, ktorá má vlákna pospájané navoľno. Nie náhodou sa vraví, že ide o  jednu z najlepších a najjemnejších látok aké poznáme. Je ľahučký, pružný a priedušný, avšak veľmi kvalitný. S každým ďalším praním bude mäkkší a mäkkší.

Mušelínové zavinovačky Little Hanna sú vyrobené zo 100% organickej bavlny, ktorá spĺňa najprísnejšie požiadavky certifikácie GOTS (Global Organic Textile Standards). Neobsahujú škodlivé chemikálie, farby, pesticídy alebo umelé prímesi. Navyše prichádzajú s milým detským motívom, ktorý sme pre Vás nakreslili ☺

Ich veľký rozmer (120 x 120 cm) dovoľuje pohodlné zavinovanie a multifunkčné využitie. Priedušnosť tejto prikrývky zabraňuje prehrievaniu a zabezpečuje primerané pohodlie pre vaše bábätko. 

Ak patríte k zástancom zavinovania tak veríte, že Vaše dieťatko sa bude cítiť bezpečne a sebaisto tak, ako u Vás v brušku. Výskumy poukazujú na nesmierne benefity najmä pre predčasne narodené deti a nepokojných a plačlivých novorodencov.

Ak ste, naopak, odporcom máme pre Vás ďalšie možnosti využitia:

  • ľahká prikrývka na spanie
  • ideálny sprievodca na pláž, kúpalisko či záhradu
  • jemná podložka na ležanie
  • clona na kočík
  • plienka na odgrcnutie
  • zahalenie sa pri dojčení
  • osuška
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia