Naša ponuka
 
 
 
 
 

Little Hanna sa mení na MIOLE

Začiatky Little Hanna siahajú do roku 2013, keď som založila spoločnosť, ktorá mala celkom iný predmet podnikania. Bol užitočný, no nie tak ľúbivý ako šperky. Výborne mi však poslúžil ako vstupenka do podnikateľského sveta. Zorientovala som sa v ňom a bola pripravená na nový začiatok. V roku 2014 som dostala na tú dobu jedinečný darček od sesternice z Ameriky, personalizovaný šperk. Bola to láska na prvý pohľad. V tom momente som vedela, že moje podnikanie naberie iný smer. A tak sa aj stalo.

V roku 2015 som založila značku Little Hanna. Od začiatku bolo našim cieľom prinášať ľudom jedinečné, personalizované šperky a s nimi výbornú starostlivosť o klienta. Zároveň sa v spoločnosti snúbil aj môj osobný sen, vybudovať hodnotnú a zmysluplnú spoločnosť. Do eshopu sme prinášali neustále zlepšenia, či už v podobe materiálov alebo technológií, aby boli naši klienti spokojní so svojim šperkom na mieru. Tak ako sme vylepšovali technickú stránku, či zákaznícky servis, stále častejšie som sa zamýšľala nad rozvojom značky tak, aby sme Vám, našim klientom, priniesli ešte väčšiu hodnotu. A tak ako je na všetko potrebné ten správny čas, ten náš prišiel v roku 2022, keď sme započali proces zmeny značky.

Dlhé hodiny konzultácií, príprav, či prezentácií, ktoré vyvrcholili práve teraz, 8 rokov od nášho vzniku. Po 8 krásnych rokoch značka Little Hanna dospela a stáva sa z nej MIOLE. Ateliér symbolov, v ktorom vďaka vlastnej zručnosti pretvárame šperky na symboly spojenia. Pretože práve ľudské väzby, spojenia, či vzťahy robia život farebnejší a zmysluplný. Sú jedným z najbohatších zdrojov zmyslu života, vďaka čomu sú ľudia spokojnejší, radostnejší, šťastnejší.

A práve odkaz spojenia nesie v sebe názov našej novej značky. Spojením slov MIO – taliansky môj a LIEN – francúzsky spojenie, vznikla naša nová značka MIOLE. V prenesenom význame moje spojenie.

A o tom naše personalizované šperky sú. Prostredníctvom nich spájame ľudí na diaľku, aby bolo viac priestoru pre osobnejšie a vrúcnejšie spojenia.

Veríme, že na našej novej ceste nám zostanete verní.

Jana Veličová
Zakladateľka MIOLE

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia