Naša ponuka
 
 
 
 
 

Vianoce s MIOLE

  1. GARANCIA DORUČENIA DO VIANOC
  2. Bezplatná výmena šnúrky, zmena veľkosti náramku či dĺžky retiazky KEDYKOĽVEK OD OBJEDNANIA (aj pol roka po Vianociach :)
  3. Pred výrobou zašleme grafický návrh gravírovania na schválenie. Návrh môžete ľuboboľne meniť a upravovať, až kým nebudete 100% spokojní
  4. Všetky šperky sú balené v DARČEKOVEJ KRABIČKE
  5. DARČEK pribalíme ku každej objednávke

Čo sme si pre vás pripravili tento rok?

Opäť sme zaradili obľúbené náramky s nápisom mama a tato, tentokrát aj s možnosťou verzie pre starých rodičov, teda babka a dedko. Náramky sú dostupné v dvoch verziách a to s klasickým okrúhlym medailónikom alebo s obdĺžnikovou platničkou. Obe verzie náramkov ponúkame v striebornej, zlatej, ružovozlatej a čiernej farbe. Navyše ich môžete kombinovať s 12timi rôznymi farbami šnúrok. A to všetko za zvýhodnenú vianočnú cenu.

Okrem toho sme vyskladali 4 zvýhodnené vianočné boxíky, krásne zabalené a doplnené venovacou kartičkou a handričkou na leštenie šperkov.

1. Vianočný box PARTNERSKÉ NÁRAMKY - SYMBOL SPOJENIA

Tento balíček zakúpte, ak chcete svojej polovičke darovať naozaj sofistikované prekvapenie. V boxíku nájdete dva náramky s krásnym trblietavým príveskom na šnúrke.

Tvoria ho dve pretnuté elipsy, ktoré symbolizujú spojenie a pevnú väzbu medzi vami. Dáte tak partnerovi / partnerke najavo, že k sebe patríte a vaše životy sú neoddeliteľne spojené.

    

2. Vianočný box PARTNERSKÉ NÁRAMKY KLASIK

Druhý box obsahuje rovnako šnúrkové náramky, avšak s minimalistickým okrúhlym medailónikom, ktorý je pripravený na popísanie akýmkoľvek textom. Zvečnite si na ňom vaše iniciálky, mená, dátum svadby, prezývky, obľúbený citát alebo "interný vtip" medzi vami dvoma :) Dôležité je, že oba náramky budú niesť tú istú informáciu a tak všetci uvidia, že jednoducho patríte k sebe.

Tak ako pri prvom variante, aj tu si nájdete náramky balené v darčekových krabičkách, uložené v boxíku spolu s leštiacou hanričkou na šperky a venovacou kartičkou.

  

3. Vianočný box NÁHRDELNÍK A NÁUŠNICE KLASIK

Tretí vianočný balíček je venovaný ženám. Darujte ho milovníčke klasiky a minimalistickej duši, ktorá ocení jeden z najzákladnejších kúskov šperkovnice v podobe náhrdelníka s okrúhlym medailónikom doplneného o náušnice s rovnakým príveskom.

Doťuknite darček k dokonalosti, pridajte osobné venovanie v podobe gravíru a spoločne zmeníme aj tento šperk na symbol spojenia.

Set je balený v spoločnej taštičkovej krabičke, ktorá je uložená v MIOLE boxíku spolu s venovacou kartičkou a leštiacou handričkou. Vy už nemusíte baliť nič, len ho položiť pod stromček.

  ​​​​​​​

 

 

 

     Vianoce sú pre mňa najkrajší čas v roku. Milujem zdobenie stromčeka, pečenie koláčov, vianočné filmy a rozprávky, jablkovo-škoricové sviečky a Mariah Carey hrá 2x do dňa. Trochu čudné, ale to som ja :)

Viem však, že pre veľa ľudí je to skôr stresujúce obdobie a najväčšou dilemou je zháňanie správnych darčekov.

My vám s tým pomôžeme, zavolajte alebo nám napíšte  :)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia